Brza narudžbina broja

Ukoliko se ne snalazite sa popunjavanjem forme narudžbine, prosledite nam šta želite putem SMS, Viber, WhatsApp na +381 65 84 16 212

Ukoliko želite da poručite broj molimo izaberite i popunite sledeća polja. Pripremu za Vaš željeni broj ćemo Vam poslati ili na mail ili na Viber / WhatsApp broj koji ste nam dostavili. U kratkom roku ćemo Vas kontaktirati. U napomenu možete upisati broj koji Vam se sviđa koji smo već izrađivali i koji biste želeli da se Vama izradi.

Loading

Brza izrada

Kućni brojevi/pločice za vrata sa prezimenom se izrađuju svakodnevno. Pre potvrde porudžbine dobijate pripremu kako će izgledati broj. Šalju se odmah sutradan.

Brza isporuka

Kućni brojevi/pločice za vrata sa prezimenom se šalju svakog radnog dana i subotom brzom poštom. U roku od 2-3 dana su na Vašoj adresi.

Lako postavljanje

Uz kućni broj dobijate distancere, to su odbojnici od površine gde se postavlja broj, kroz donji deo distancera prolazi šraf glave 6mm. Pločice se lako postavljaju pomoću duplolepljive trake.

Ksenija C
Ksenija C
30. Октобар, 2023.
Odlična komunikacija, čovek raspoložen za dogovor, izrada precizna i tačno po dogovoru sve, paket brižno upakovan stigao za dan, preporuka od srca
Danijela Curakovic
Danijela Curakovic
29. Октобар, 2023.
Sve preporuke
Olivera Zina
Olivera Zina
29. Октобар, 2023.
Super ste sve najbolje u daljem radu.????
Predrag Gogic
Predrag Gogic
29. Октобар, 2023.
Sve u skladu sa dogovorom. Odličan kvalitet, brza usluga, sve preporuke!
goran Bajić
goran Bajić
29. Октобар, 2023.
Sve pohvale,prezadovoljni,za svaku preporuku
Tomislav “Fuktard” Tepavac
Tomislav “Fuktard” Tepavac
29. Октобар, 2023.
Veoma lepo urađeno, vrlo sam zadovoljan!